Adresseendring

Er du på flyttefot? Har du husket å melde flytting?

For at vi skal kunne sende deg vårt medlemsblad, medlemskontingent og annen informasjon er det viktig at vi har et oppdatert adresseregister. Det er derfor fint at du tar deg tid til å melde i fra til oss om ny adresse. 

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Ofte stilte spørsmål

Dette kan du finne ved å logge inn på min side. Du finner ditt medlemsbevis under menypunkt “mitt medlemskap”

Bonus fra handel vises etter 30 dager fra kjøpsdato, dette fordi man skal kunne benytte 30 dagers returrett. Man får ikke bonus ved retur av varen. Husk også at du må registrere betalingskort(ene) som skal benyttes i butikk, og hvilken konto bonus skal betales ut til. Dette gjøres på min side.

Sjekk beløpsgrensen du har på avtalegiroen, hvis felleskostnadene har hatt økning og du har et maksbeløp som kan trekkes og dette beløpet ikke er høyt nok, vil systemet til banken automatisk stoppe trekket. Du må justere opp beløpsgrensen i nettbanken.

Hvis det er lenge siden sist du har logget inn så kan det være at systemet har blitt oppgradert siden du logget inn sist. Først kan du prøve glemt passord, du vil så få en SMS/epost med fremgangsmåte. Hvis ikke det fungerer kan du prøve å opprette ny bruker. Gå til KOBBL.no og velg logg inn, under epost/telefonnummer og vipps innlogging står det «opprette ny bruker», følg så instruksen for å opprette bruker. For å opprette bruker er det viktig at KOBBL har riktig telefonnummer og epost adresse registrert på deg, er du usikker ring oss på tlf 62 82 37 37 eller send en epost på medlem@kobbl.no

Nei det gjør vi ikke. For å få takst må man kontakte megler eller takstmann.

Nei det kan du ikke. Du kan overføre medlemskapet ditt til slektninger i rett opp- eller nedstigende linje. Det vil blant annet si barnebarn og besteforeldre. Hvis medlemskapet er knyttet til en bolig i et tilknyttet borettslag så kan man ikke overføre medlemskap, da er dette låst.

Har du flyttet så må du sende inn beskjed om den nye adressen din, siden dette ikke skjer automatisk. Husk også på å betale medlemskontingenten for å sikre at du får medlemsbladet. KOBBL sender ikke ut medlemsbladet til medeiere, men kun til den som står registrert som hovedeier i våre systemer.