Ny rammeavtale- Solør Hus

Totalentreprenør som dekker hele Østlandet

KOBBL har nylig inngått rammeavtale med Solør Hus, en solid entreprenør med base på Flisa. Solør Hus AS ble etablert allerede i 1992, og har gjennom årene virkelig befestet seg som et solid entreprenørselskap i Solør. Bedriften som har passert 30 år har utvidet sitt nedslagsfelt gjennom årene, og tar nå på seg oppdrag på hele Østlandet.

 Tekst: Jon Inge Høiland // Foto: Solør Hus

– Vi har hele veien vært opptatt av å bygge egen solid bedrift, og vi er alltid på jakt etter å sørge for kvalitetsbygg for kundene, sier daglig leder hos Solør Hus AS, Kristoffer Svarthol. Han forteller at bedriften har totalt 30 ansatte som består av prosjektledere, tømrere, murere, kranførere, lastebilsjåfører, forskalingssnekkere, flisleggere samt 3 lærlinger. Solør Hus påtar seg større og mindre prosjekter både innen nybygg og innen rehabilitering.

– KOBBL er opptatt av at boligselskapene skal ha tilgang på gode og rimelige tjenester fra seriøse leverandører. Derfor har vi inngått rammeavtaler med en rekke solide leverandører av tjenester som boligselskapene trenger, sier Odd Henning Dypvik, adm. dir. i KOBBL. – Solør Hus er en kompetent og kundenær entreprenør som opererer på hele Østlandet, og vi er sikre på at de vil være en god leverandør til våre boligselskaper, sier Dypvik.

KOBBL og Solør Hus er sammen med BoligPartner i ferd med å bygge 15 nye boliger gjennom det felleseide selskapet Trehusene på Flisa AS. Selskapet skal bygge en lavblokk i tre med 15 leiligheter sentralt på Flisa. Bygget skal organiseres som et borettslag tilknyttet KOBBL. -Gjennom det gode samarbeidet om prosjektet på Flisa har KOBBL og Solør Hus funnet tonen, og det var derfor naturlig for begge parter å utvide samarbeidet, avslutter Svartholt.

Solør Hus AS tilbyr følgende tjenester:

  • Prosjektering Tegning
  • Byggesaksbehandling
  • Tilbygg og vedlikehold
  • Nybygg
  • Mobilkran

Vi tilbyr også det meste innen:

  • Tømrerarbeid
  • Betong og murerarbeid
  • Rehabilitering av piper og våtrom