Ny rammeavtale- ØMF Wito AS

ØMF Wito har hovedkontoret sitt på Skotterud i Eidskog kommune. Selskapet har ca. 60 ansatte og utfører serviceoppdrag og byggeprosjekter over et stort område…

ØMF Wito har hovedkontoret sitt på Skotterud i Eidskog kommune. Selskapet har ca. 60 ansatte og utfører serviceoppdrag og byggeprosjekter over et stort område på indre Østlandet. Selskapet har en rekke rammeavtaler med offentlige og private selskaper.

Oppdragene omfatter alt fra mindre rehabiliteringer til større næringsbygg og leilighetskomplekser. ØMF Wito har spisskompetanse på antikvarisk rehabilitering, og utfører også bygging av mindre boligprosjekter, med eneboliger så vel som flermannsboliger. Selskapet har egne medarbeidere i alle relevante faggrupper samt egen fabrikk for produksjon av vegger og andre bygningselementer.

-KOBBL ønsker å kunne tilby gunstige avtaler med solide leverandører av produkter og tjenester til boligselskapene, sier Odd Henning Dypvik, adm.dir. i KOBBL. –ØMF Wito er den ledende entreprenøren på rehabilitering og service i Kongsvinger-regionen, og vi er derfor svært glade for å ha inngått denne avtalen, fortsetter han.

-Vi tilstreber å være den lettbeinte entreprenøren med faglig tyngde i ryggen vi kan spille på ved behov, sier daglig leder i ØMF Wito, Tom Wiggo Bjerknes. –Vi har lang erfaring med store og omfattende rehabiliteringsprosjekter for borettslag, offentlige og private eiendomsselskaper og vi deler gjerne våre erfaringer og kunnskaper med våre kunder for å finne de gode og riktige løsningene, sier Bjerknes.

Bilde 1 eksempel på innredings oppdrag. Bilde 2. Rehabilitering av Årnes stasjon

Ø.M. Fjeld-konsernet og KOBBL har en lang og suksessrik historie sammen. Vi er sikre på at avtalen med ØMF Wito vil legge grunnlaget for et godt samarbeid også i fremtiden, avslutter Dypvik.

Teknisk rehabilitering av Skarnes VGS