Ny medlemsfordel!Nå får KOBBL medlemmer Bonus hos Hedmur

Vi nordmenn elsker å pusse opp, vi er storforbrukere av maling og annet som brukes til å fornye våre hjem. Nå kaster Hedmur på Rasta seg i kampen for å kapre både amatører og profesjonelle “oppussere” i Kongsvinger.

  • Og i den anledning ønsker vi å knytte til oss medlemmer fra KOBBL med å gi de gode rabatter og fast Bonus!
  • Som medlem får du nå 5% bonus på alt du handler i butikken, samt 10% på maling og 20% på malerverktøy når du viser frem medlemsbeviset, sier butikksjef hos Hedmur, Monica Berg.

  • Her på Kongsvinger er det mange butikker som selger maling, men da Flügger la ned sitt utsalg kontaktet vi Ida Myhren som hadde jobbet der i mange år. Nå har hun for fullt startet hos oss, og blir ansvarlig for malingsavdelingen slik at vi kan nyte godt av hennes fagkunnskap, forteller Monica. Siden Flügger hadde en avtale med KOBBL sine medlemmer, ønsket vi selvsagt å videreføre denne her hos oss.

Mye mer enn maling
Alle KOBBL medlemmer vil også nyte godt av både bonus og fordeler på andre varer vi kan tilby, som peis og flis f.eks. Vi ønsker å være et showrom der du som kunde kan handle flere ting til hjemmet ditt, være seg det er ute eller inne. Også har vi jo håndverkere som du kan leie inn på prosjekt!

– Du kan få med en maler på kjøpet – mot betaling så klart, sier en munter Monica. Hedmur er en entreprenør som i tillegg har et butikklokale med produkter innenfor hus og hjem. Med hovedvekt på peis & pipe, fliser og baderomsinnredninger, kan de nå skilte med malingsprodukter fra Gjøco.

Tre utsalgssteder

I tillegg til butikken i Elgvegen 1A på Rasta i Kongsvinger, så har Hedmur et 280 kvm butikklokale på Jessheim med utstilling av forskjellige ildsteder innenfor Varmefag sitt sortiment. Som faghandel, tilbyr de trygghet gjennom dine valg ved å etablere et nytt ildsted, eller skifte ut det gamle. Prisene spenner fra de mest prisgunstige modellene til de mest eksklusive løsningene. Hvor mye du ønsker å legge i peiskjøpet er helt opp til deg.

  • I tillegg til ildsteder og stålpiper har vi også en farge og interiør avdeling hvor maling med tilhørende produkter er en del av sortimentet vårt på Jessheim, forteller Monica.

Hedmur har også butikklokale på Oppaker som har maling og varmefag produkter som på de andre utsalgsstedene. I tillegg har butikken skyvedørsgarderober, hvor de kommer hjem til deg som kunde for å ta mål før bestilling – alt etter ditt behov.

  • Det er positivt for KOBBL sine medlemmer og kunder i Nes og Ullensaker kommune at det er flere medlemsfordeler også her, sier markedssjef i KOBBL, Jon Inge Høiland. Det lønner seg med KOBBL medlemskap også utenfor Kongsvinger, når man kan nyte godt av flere fordeler.

En svært god medlemsfordel

  • Det er svært gledelig at Hedmur ønsker å tilby KOBBL sine medlemmer bonus og rabatter på sine produkter, sier Høiland videre. Når Flügger her på Kongsvinger la ned sitt utsalgssted, og Ida Myhren begynte hos Hedmur som nå satser på maling, så er det flott at våre medlemmer fortsatt får bonus og gode rabatter på maling og maleverktøy. Det er en medlemsfordel vi vet er populær.
  • I tillegg er det veldig fordelaktig for våre medlemmer at de også kan få bonus på mye annet, om det så er fliser, en ny grill, et nytt ildsted eller en skyvedørsgarderobe, sier Høiland.


Vi ønsker deg som KOBBL medlem hjertelig velkommen inn i våre lokaler i Elgvegen 1A på Rasta og i butikkene våre på Jessheim og Oppaker. Og husk at du som KOBBL medlem får bonus i alle butikkene, sier Monica Berg, avslutningsvis.

Monica Berg og Ida Myhren er klare for å ta imot KOBBLs medlemmer! Ta deg en tur innom butikken for å få tips om riktig beis til din terrasse 😊