Ny medlemsfordel! Storforbrukerrabatt på nybil og bonus på verksted!

KOBBL og Mobile Kongsvinger/Mobile Bilhuset har inngått medlemsfordel avtale fra 01.05.22

Medlemsfordel med Mobile gir KOBBL medlemmer 5% bonus på verkstedet og opptil 15% rabatt på nybilkjøp

Det er med stolthet og glede at vi har fått til en ny medlemsfordel for våre medlemmer. Avtalen innebærer at man har 5% bonus på alle verkstedtjenester samt opptil 15% rabatt på utvalgte modeller innen nybil segmentet. For å få rabatt må du ha medlemsnummeret ditt klart, noe du finner på kobbl.no og min side eller på KOBBL appen.

Mobile er en av Norges største bilforhandlerkjeder og består av 35 autoriserte forhandlere og merkeverksted for 20 bilmerker. I Kongsvinger har Mobile 2 bilforretninger, Mobile Kongsvinger (tidligere Kongsvinger Auto AS og Mobile Bilhuset (tidligere Bil-huset). Mobile Kongsvinger har bilmerker som Opel, BYD og Nissan. Mobile Bilhuset har kjente merker som Citroën og Kia. I tillegg har begge bilforretningene er stort utvalg av flotte bruktbiler.

Daglig leder for Mobile Kongsvinger og Mobile Bil-huset, Hans Petter Løkken, er veldig glad for at det er gjort en avtale som skal komme medlemmer av KOBBL til gode. Ved å inngå avtale med KOBBL har vi et ønske om å nå ut til alle samfunnsklasser, om det så er stor bil, liten bil, varebil eller bruktbil.

Selv om Mobile har et stort fokus på å nå ut til alle medlemmer av KOBBL, så finnes det en litt ukjent side av Mobile på Kongsvinger. De kan nemlig ordne alt, de har som ønske og mål at kunder skal få mulighet til å få bestille det de ber om. Er du håndverker så kan de ordne innredning i varebilen for deg, eller om du ønsker å profilere varebilen med logo og navn så ordner de det også. Kanskje du drømmer om en helfoliert bil med spesialdesign? Mobile er på saken!

Mobile Kongsvinger og Mobile Bil-huset er i stadig utvikling og trenger stadig flere ansatte, Hans Petter oppfordrer derfor at man stikker hodet innom med en åpen søknad, så kanskje akkurat du får jobbe med bil salg eller på verkstedet.

Ønsker du en prat om ny eller brukt bil, prøve kjøring, søke jobb eller bare ta en kaffekopp med utrolig blide og hyggelige folk så kan du ta en tur innom eller ringe:

Mobile Bilhuset AS                                        Mobile Kongsvinger AS
Eidskogvegen 48                                          Kongevegen 101
2211 Kongsvinger                                           2211 Kongsvinger
Tlf: 62 82 14 60                                               Tlf: 62 88 80 60

Medlemsfordelen gir 5% bonus på alle verkstedtjenester og opptil 15% rabatt på utvalgte nybiler.