Ny medlemsfordel Byggtorget Skarnes

Byggtorget på Skarnes har virkelig slått på stortromma med sitt tilbud til KOBBL sine medlemmer. Med 10% rabatt på alle lagerførte varer og 5% bonus kan man gjøre svært gode kjøp på mye hos byggevarebutikken. Landbruksvarer og kampanjevarer er unntatt fra medlemstilbudet.

Tekst og foto: Jon Inge Høiland

Vi ønsker alle KOBBL sine medlemmer velkommen til vår butikk her i Silovegen på Skarnes, sier daglig leder, Bjørnar Grendel. Vi har 13 ansatte og 6 ekstrahjelper med mye god kompetanse og fagkunnskap. Hos oss er gode råd gratis, og vi byr gjerne på en kaffe og en hyggelig prat for de som kommer innom oss. Vi ønsker å strekke oss langt for å løse våre kunder sine utfordringer, sier Grendel.

Grendel kan videre fortelle at butikken, eller byggevarehuset har opplevd en stor vekst, og at de har doblet sin omsetning på de siste 3 årene. I 2023 havnet omsetningen på over 80 millioner. Vi er en del av gode innkjøpssamarbeid med Byggtorget-kjeden og har et særdeles godt samarbeid med Bergene Holm, som i likhet med oss er opptatt av lokal forankring. Dette gjør at vi kan tilby våre kunder gode priser i tillegg til god service sier Grendel.

Byggtorget på skarnes har en egen proffavdeling som hjelper kunder med beregning og tilbud av materialer som kan være til nytte ved for eksempel bygging av terrasse, utvendig og innvendig kledning, eller gulv, tak, vegg, tilbehør etc. Butikken har også verktøy for alle, med et stort utvalg fra blant annet Milwaukee, Bosch og Makita samt en god del tilbehør, også innen håndverktøy. Her får man tak i det meste, også er det bare å spørre så får man også hjelp til det meste.

Bjørnar Grendel og Hilde Aamodt tar gjerne en kaffeprat med kunder.

Får å få 10% rabatt må du fremvise ditt medlemsbevis i kassen.
Betal med bankkortet eller kredittkortet du har registrert på Min side hos KOBBL for å få bonus.

Irene Nygård har ansvaret for maleravdelingen, og som maler kan hun gi gode råd for å få et flott resultat.