Hva med å gi bort den nyttigste, men kanskje kjedeligste konfirmasjonsgaven?

Mai er konfirmasjonstid, og mange 14-15-åringer er spente. Konfirmantene får gjerne penger til å fylle på sparekontoen sin. Men et medlemskap i KOBBL kan være vel så nyttig den dagen man skal inn på boligmarkedet. Selv om det ikke er like attraktivt på selve dagen, kan det faktisk være den mest lønnsomme gaven man får!

– Selv om en tenåring kanskje ikke synes det er en spesielt sprek eller kul gave, kan medlemskapet faktisk bidra til å sikre ungdommen boligen de har lyst på senere i livet. Det er en veldig smart gave, sier Bård Folke Fredriksen, administrerende direktør i NBBL. Han fikk selv medlemskap i et boligbyggelag i gave da han var yngre.

Medlemskap i KOBBL gir flere fordeler, men den viktigste er forkjøpsretten. Den gir deg rett til å kjøpe en bolig til den prisen selgeren har akseptert, uten at du trenger å være med i budrunden. Den med lengst ansiennitet vinner boligen. Det finnes mange eksempler på folk som har landet drømmeboligen med bare én dags ansiennitet.
Her kan du kjøpe gavemedlemskap

Medlemskapet ditt kan brukes til å skaffe deg bolig i en annen by
Hvorfor kjøpe medlemskap i boligbyggelaget der konfirmanten bor nå, hvis det ikke er der konfirmanten skal bosette seg, tenker du kanskje. Da er det nyttig å vite at KOBBL sine medlemmer har mulighet til å benytte seg av forkjøpsretten også i over 20 andre boligbyggelag gjennom vårt samarbeid som kalles felles forkjøpsrett.
Les mer her: https://www.kobbl.no/privat/forkjopsrett/

Gratis medlemskap fram til man fyller 18 år
Hos KOBBL er medlemskapet gratis frem til mottakeren fyller 18 år. Du som gir bort gaven betaler kr 500,- i andelskapital, og kr 300,- i medlemskontingent ved innmelding av konfirmanten, og medlemskapet er deretter gratis fram til de har fylt 18 år. Fra de er 19 år betaler de årlig kontingent på kr 300

Tilgang til gode rabatter
Våre medlemmer har også medlemsfordeler i form av rabatter og bonuser på alt fra produkter og tjenester til kulturarrangementer, reiseliv og gode forsikringsavtaler. Her kan det til og med være arrangementer som konfirmanten kan ha nytte av i ungdomstiden.

Se alle medlemsfordeler i KOBBL her: https://www.kobbl.no/privat/medlemskap/rabatter-og-bonuser/

Her kan du kjøpe gavemedlemskap