Trehusene på Flisa

På en solrik og sentrumsnær tomt på Flisa, skal KOBBL, BoligPartner og Solør Hus bygge 15 flotte leiligheter med god størrelse og vannbåren varme i alle gulv. Bygging er igangsatt – 8 solgt! Nå vil Trehusene reise seg.

Leilighetene er i en 4-etasjer høy boligblokk som bygges i treverk. Her skal det skapes et godt bomiljø med energieffektive løsninger, spenstig arkitektur og lekre materialvalg.

Det skal være trygt, enkelt og godt å bo i ny leilighet. I Trehusene på Flisa kan du nyte livet mens du slipper å tenke på vedlikehold, oppussing, snømåking eller hagestell. Dette er perfekte leiligheter for deg som ønsker å bo i et rolig område, samtidig som du har nærhet til sentrum, matbutikker og turstier.

En god uteplass er som et ekstra oppholdsrom når dagene er som finest. Alle leilighetene i Trehusene har en god og privat uteplass slik at du kan skape din egen utendørs oase. I tillegg til disse private uteplassene, blir det et hyggelig fellesområde utenfor blokka. Her blir det hengekøyer og sitteplasser, bocciabane og balansestokker. Rett og slett en koselig møteplass for både store og små.

Velg mellom en 3.- eller 4.-roms leilighet i størrelsen fra 77 kvm til 103 kvm.

Les mer om prosjektet her

Se annonsen på Finn.no her

Ta Kontakt:

Det er DNB Eiendom som skal selge leilighetene i Trehusene på Flisa.

Meglere: 

Gina Helene Torp Opset

Gina.Helene.Opseth@dnbeiendom.no
+47 980 38 130 

-og   

Siv Iren Helle

Siv.Iren.Helle@dnbeiendom.no
+47 958 89 126