Boverian

Prosjekter

Prosjektet er satt på vent.

Etter en høst/vinter med mye usikkerhet i økonomien som igjen påvirker markedet har vi ikke solgt like mange leiligheter som ønsket og som er nødvendig for å vedta byggestart innen mars 2023.

Bovieran Holt er fast bestemt på å realisere prosjektet, men ser det hensiktsmessig å avvente til markedet har stabilisert seg. Dette betyr at prosjektet nå blir lagt på vent og vil bli relansert. Bovieran Holt ønsker å tilrettelegge for en bærekraftig løsning, hvor prosjektet lar seg gjennomføre. Dette kan medføre at det vil bli endringer i prosjektet ved relansering.

Bovierans vinterhage har et temperaturstyrt klima med den franske rivieran som forbilde. I vinterhagen vokser det trær og vekster som er nøye utvalgt for å skape et harmonisk og avslappende miljø.

Klimasystemet i vinterhagen bidrar til at temperaturen alltid er behagelig – her blir det aldri for kaldt men heller ikke for varmt, det blåser aldri og man trenger ikke måke snø. Temperaturen og luftfuktigheten er på et nivå som gjør at man forlenger utesesongen til å vare året rundt.

I den 1500kvm store vinterhagen vil du finne vekster fra store deler av verden, som blant annet palmer, blomster, busker, kaktuser, frukt- og oliventrær. Her er det full trivsel uavhengig av årstiden utenfor hagen.

Bovieran leilighetene

Velg mellom 5 forskjellige leilighetstyper, alle med smarte og arealeffektive planløsninger. De store, takhøye vinduene sipper inn masse lys, som er med på å skape en innbydende atmosfære. Materialvalget er av god kvalitet og alle leilighetene er gjennomgående og har universell utforming. Uansett hvilken Bovieran leilighet du velger, får du en kvalitetsbolig med bestandige materialer, og som er gjennomtenkt i alle detaljer.