Nyheter

Bråkete beboer

Bråkete beboer

 • 7. desember 2020

Hva gjør styret når en beboer har en oppførsel som er til plage og sjenanse for de øvrige beboerne i borettslag og eierseksjonssameier?


Rammeavtale med Topos arkitektur og design

Rammeavtale med Topos arkitektur og design

 • 3. desember 2020

Topos arkitektur og design AS er et lokalt arkitektkontor som drives av sivilarkitekt Jon Gerhard Guttormsen.  Selskapet har to ansatte sivilarkitekter MNAL innenfor byggarkitektur og en sivilarkitekt MNLA innenfor landskap og plan, og knytter til seg ytterligere kompetanse ved behov. Topos arkitektur og design kan treffes både i Kongsvinger, på Skarnes og i Oslo. De har sentral godkjenning, og er medlem av bransjeorganisasjonen Arkitektbedriftene.


Nytt kontonr for felleskostnader

Nytt kontonr for felleskostnader

 • 1. desember 2020

Fra og med desember 2020 skal de som bruker avtalegiro/efaktura innbetale felleskostnader til nytt kontonummer, 1503.45.78661. Endring av kontonr håndteres automatisk, slik at den enkelte ikke trenger å foreta seg noe som helst. KOBBL/Klare Finans AS er betalingsmottaker, og betalingsfrist vil alltid være den 20. i måneden.

De som bruker manuell faktura skal bruke mottatte giroer ut året. På de nye giroblankettene som kommer over nyttår vil også disse få nytt kontonr.


Rammeavtale med Jens Dahl AS

Rammeavtale med Jens Dahl AS

 • 30. november 2020

Jens Dahl har i flere år vært en del av medlemsfordelene til KOBBLs medlemmer, og tilbyr fortsatt 10% rabatt på elektriske installasjoner. Nå har KOBBL og Jens Dahl inngått en rammeavtale som gjør at samarbeidet oss imellom er enda tettere.


Julebelysning til glede og besvær

Julebelysning til glede og besvær

 • 26. november 2020

Julepyntede fasader er for mange et kjærkomment lyspunkt i mørketiden. Det glitrer allerede i lys fra balkonger og hager – men hva hvis julestemningen til naboen tar overhånd? Er det lov til å klage?


Ny medlemsfordel med 5% bonus

Ny medlemsfordel med 5% bonus

 • 24. november 2020

KOBBL medlemmer får 5% bonus på alle tjenester hos Odal Bil Kongsvinger (Mekonomen Verksted).

Mekonomen Bilverksted kan reparere i prinsipp alle bilmerker, nye som gamle.

De følger bilprodusentens serviceanbefalinger så din nybilgaranti gjelder alltid.

Du finner Mekonomen Bilverksted på baksiden av Møller bygget.


Medlemsrabatt på forestillingen "Oberst Krebs og jakten på festningssverdet"

Medlemsrabatt på forestillingen "Oberst Krebs og jakten på festningssverdet"

 • 23. november 2020

Bli med på sommerens store familieforestilling på festningen i juli! Earlybird-tilbud fram til jul for KOBBL-medlemmer: familiepass for fire personer med to gratis aktivitetshefter for kun 899,-. Perfekt julegave!

Bestill billetter til «Oberst Krebs og jakten på festningssverdet» på www.eventyrfestningen.no/


Vannsjekk kan lønne seg

Vannsjekk kan lønne seg

 • 17. november 2020

Vi anbefaler alle boligselskap til å gjennomføre vannsjekk hvert 5. år. Vi her på KOBBL v/teknisk avd. kan utføre dette til svært gunstig pris for boligselskapene. Grunnen til dette er at vi har en egen rørleggermester her på huset.
En annen fordel med dette er at vi er en uavhengig part som ikke er interessert i å «finne feil eller mangler». KOBBL vil gjøre det mest mulig gunstig for borettslag og sameier.


Rammeavtale med RK Rørfornying

Rammeavtale med RK Rørfornying

 • 13. november 2020

RK Rørfornying er et Svensk rørfornyingsselskap som i 2020 også har etablert seg i Norge. Rørfornying, rørinnforing eller rørrenovering er en måte å renovere eksisterende rørsystem for dag-/spillvann uten at man trenger å hogge og rive fram rørene for å siden bytte dem ut. Rørfornying er godt egnet i hele eiendommer samt i vertikale stammer, kjellere og kjellerledninger samt serviceledninger.


Byens storstue

Byens storstue

 • 30. oktober 2020

2019 var et fantastisk år for Kongsvinger bibliotek med nærmere 180.000 besøk. Selv i disse koronatider klarer biblioteket å være byens kanskje viktigste møteplass.


Rammeavtale med Mentum Byggsikring As

Rammeavtale med Mentum Byggsikring As

 • 26. oktober 2020

Mentum Byggsikring AS er en totalleverandør innen faget brann, og de leverer produkter, tjenester og utfører byggesaker fra oppstart til ferdigattest.


Trivelig å være natteravn

Trivelig å være natteravn

 • 23. oktober 2020

F.v. i bildet, Ole Johnny Snekkerbakken, Gro Anette Holseter, Raymond Rotberget og Christina Lyle forteller at ungdom setter stor pris på deres tilstedeværelse. Disse fire utgjør sammen med Eva Jeanette Finsrud styret i natteravnene i Kongsvinger.


Slik kan borettslag gjøre byen tryggere

Slik kan borettslag gjøre byen tryggere

 • 13. oktober 2020

Dette poengterer SLT-koordinator Tor Inge With, en av dem som kjenner ungdommen og dens ønsker, behov og utfordringer i Kongsvinger. Han utfordrer oss både som enkeltpersoner og borettslag til å bidra, ikke minst fordi han nå ser en bekymringsfull utvikling i flere ungdomsmiljøer i byen. SLT står for «Samordning av lokale rus- og kriminalitetsforebyggende tiltak».


Lovfester rett til å sette opp elbil lader i borettslag og sameier

Lovfester rett til å sette opp elbil lader i borettslag og sameier

 • 30. september 2020

Fredag 25. september 2020 fremmet regjeringen et lovforslag som gjør at styret i borettslag og sameier bare på visse vilkår kan hindre deg i å sette opp et eget ladepunkt for elbil i boligselskapet. Nå skal saken behandles av Stortinget, og loven vil tidligst tre i kraft fra 1. januar 2021.

Lovforslaget kommer som et svar på Stortingets anmodningsvedtak fra 2017 om å fremme likelydende regler for borettslag og sameier om lading.


Flere etableringstjenester for KOBBL i Innlandet

Flere etableringstjenester for KOBBL i Innlandet

 • 28. september 2020

I 2020 har KOBBL for første gang bistått utbyggere med etableringstjenester i boligprosjekter i innlandskommunene Elverum og Gjøvik.


123456789