Montér Stormarked Kongsvinger og KOBBL inngår rammeavtale.

Etter lange forhandlinger med Montér Stormarked Kongsvinger har vi gleden av å presentere en ny rammeavtale for borettslag/sameier. Avtalen innebærer meget gode rabatter i produktgrupper som krever en del vedlikehold.

Proffselger Patrick Friberg (t.v.) og daglig leder Bjørn Siegwarth(t.h.) ønsker velkommen til hyggelig handel!
Montér Stormarked Kongsvinger og KOBBL inngår rammeavtale.

Daglig leder Bjørn Siegwarth og Proff selger Patrick Friberg har travle dager, men setter av tid når vi skal snakke om den nye rammeavtalen som er inngått mellom KOBBL og Montér Stormarked Kongsvinger.

Etter mange år med godt samarbeid følte Montér Kongsvinger Stormarked og KOBBL at tiden var inne for utvidet tilbud, ikke bare til medlemmer, men også til styrene i borettslagene og sameiene i Kongsvinger og omegn.

Vi ser et økende behov av vedlikehold i borettslag og sameier, det er mange som har etterslep, og ved å tilby gode priser på maling, dører, vinduer o.l. så håper vi dette kan bidra til å redusere kostnaden for borettslag og sameier forteller daglig leder Bjørn Siegwarth.

Montér Stormarked Kongsvinger tilbyr ikke bare rabatt, men blir gjerne med på styremøter, generalforsamlinger, årsmøter o.l. for å bistå styret med store og små prosjekt. De kan også tilby håndverkerformidling (Soltvedt Bygg som KOBBL har i sin håndverkerpool) og ikke minst komme på befaring med snekker, og dermed bistå i hele prosessen slik at styret skal kunne forholde seg til en kontaktperson.

Lia Borettslag har hatt behov av vedlikehold av sitt borettslag og tok dermed kontakt med Montér for et tilbud, et tilbud som igjen ble til bestilling. Prosessen, service og prisene har vært meget god hele veien, vi i styret kan trygt anbefale Montér Stormarked Kongsvinger forteller styreleder Tom Haget i Lia Borettslag.

Det er også satt opp en fast kontaktperson for dere hos Montér Stormarked Kongsvinger: Patrick Friberg tlf 901 96 220, e post: patrick.friberg@monter.no. Patrick kan kontaktes for å opprette kundeforhold for de borettslagene/sameiene som ønsker dette.

Helt tilslutt forteller proff selger Patrick at de ønsker at alle borettslagene og sameiene skal spare tid og penger, mens han haster videre til kundene.

Egen rabattavtale for borettslag/sameier:
Man må opprette kundeforhold hos Monter Stormarked kongsvinger slik at man får tilsendt faktura.

 


Name:
Email:
Subject:
Message:
x