Rammeavtale med Certego Kongsvinger

Certego har i mange år vært KOBBLs samarbeidspartner på lås og beslag, og det er ukentlig kontakt mellom KOBBL og Certego om nøkkelbestillinger til borettslag og sameier. Nå har samarbeidspartnere skrevet en rammeavtale som vi håper fører til et enda tettere og større samarbeid.

Certego Kongsvinger har butikk og kontorer på Rasta i Kongevegen 86. F.v. Mikael Igelström, Hans Kristian Snare, Fred Lund, Thomas Bratsberg er klare for å hjelpe boligselskap med sikkerhetsløsninger
Rammeavtale med Certego Kongsvinger

Certego er en komplett sikkerhetsleverandør som tilbyr bred kunnskap og helhetsløsninger innenfor sikkerhet. Med åpne sikkerhetsløsninger og sikkerhetstjenester skaper firmaet økt sikkerhet og trygghet for eiendommer og mennesker. En perfekt samarbeidspartner for KOBBL med andre ord, siden vi bistår med forvaltningen av hundrevis med bygg hvor tusenvis av mennesker enten arbeider eller bor.

Viktig investering
En sikkerhetsløsning er en viktig investering, som omfatter mye mer enn bare produkter og teknologi. Med Certego som rammeavtalepartner kan vi og våre kunder samarbeide med en bransjeledende leverandør som har tilgang til ledende varemerker i sikkerhetsbransjen, og en partner som kan anbefale oss og våre kunder den løsningen som oppfyller behovene på den beste måten, sier teknisk sjef i KOBBL, Rune Sand.

Kunden i fokus
Ja, vi er opptatt av å oppfylle kundenes behov sier avdelingsleder på Certego Kongsvinger, Fred Lund. Vi ønsker å hjelpe kundene med riktig teknologi for de, og tilby de fremtidssikre produkter. Vi tar ganske enkelt hånd om hele prosessen for å få sikkerhetsløsningen på plass. Vi prosjekterer, installerer, tester og setter i gang driften, sier Lund videre. Etter dette kan vi selvsagt ta hånd om driften og planlagt vedlikehold og service.

Moderne Løsninger
Certego prosjekterer og leverer som nevnt åpne sikkerhetsløsninger basert på alle kjente og ledende varemerker i sikkerhetsbransjen. En totalløsning kan bestå av alt fra låser, alarmer, adgangskontrollsystem og porttelefoner til kameraovervåkning, brannvern, bestillingssystem og innbruddsikker oppbevaring.

Både Fred Lund og Rune Sand er samstemte i at det er mange boligselskap som i framtiden har behov for oppgradering av sine løsninger, og ser fram til å samarbeide med boligselskap om dette.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x