Nominer ditt boligselskap!

- KOBBL gir 25.000 kroner til Kongsvinger og Omegns beste bomiljø

NBBL (Norske Boligbyggelags Landsforbund) skal kåre Norges beste bomiljø, og i den forbindelse ønsker vi i KOBBL å kåre det beste bomiljøet i Kongsvinger og Omegn. Vi gir i tillegg en pengegave i premie til vinneren. Borettslag og sameier kan nominere seg selv, så her har alle mulighet til å vinne.

Nominer ditt boligselskap!

- Mange av oss er utrolig glade i blokka, huset eller rekkehuset vi bor i, og synes vi har verdens beste bomiljø akkurat der vi bor, sier adm. direktør i KOBBL, Odd Henning Dypvik. Kjenner du på den følelsen kan du fremme forslag på ditt borettslag eller sameie, sier Dypvik videre.

Vil vekke konkurranseinstinktet
– Vi vet at mange har sterke følelse for nærmiljøet sitt, og vi tror en slik kåring vil trigge konkurranseinstinktet hos mange. Hvem som helst kan sende inn nominasjon, og vi håper på et bredt og folkelig engasjement, sier adm. direktør i NBBL, Bård Folke Fredriksen.

Dette er ikke en kåring av de dyreste boligene med den beste sjøutsikten, men heller en kåring av hvem som har det beste bomiljøet.

– Vi vil få frem borettslaget eller sameiet med de morsomste festene, de mest omtenksomme naboene og de som samler flest folk på dugnader. Vi er på jakt etter borettslag og sameier hvor beboerne virkelig elsker bomiljøet sitt, sier Folke Fredriksen.

Veien til å bli Norges beste
Det er opprettet en nettside med et enkelt skjema som skal fylles ut. Link til denne nettsiden finner du HER, eller du kan scanne QR-koden nederst på siden med mobilkameraet ditt. Her får boligselskap eller beboer mulighet til å skrive noen ord om hvorfor akkurat de har Norges beste bomiljø. Deretter skal du svare på noen spørsmål som sier noe om bomiljøet i boligselskapet. Siste frist for å nominere er 30. juni.

– Det viktigste er at alle kan delta og at alle kan nominere sitt eget borettslag eller sameie. Kanskje finner vi det boligselskapet som har det mest aktive sosiale miljøet, dugnadsånden, godt beboerdemokrati, er trygt og tilgjengelig for alle, jobber planmessig med vedlikehold, og har innbydende fellesområder ute og inne, sier Odd Henning Dypvik.

Fra lokalt til nasjonalt
En lokal jury her i KOBBL kårer en vinner fra søknadene som kommer inn, etter at nomineringsfristen (30.juni) har passert. Vinneren mottar 25.000 kroner fra KOBBL og blir behørig omtalt i et senere nummer av BoBra. Vinneren blir også sendt videre til den nasjonale kåringen hvor NBBL vil kåre borettslaget eller sameiet som har Norges beste bomiljø i november. Juryen består av juryleder Jorunn Arnesen, KOBBL-styret og Winsnesgata BRL, Rolf Nordberg - Tommelstadsgate BRL, Erling Engebråten – Øvrebyen Park Boligsameie, og Odd Henning Dypvik, KOBBL.

For å nominere ditt boligselskap kan du trykke på link til nomineringsside HER eller du kan scanne QR-koden under!


Name:
Email:
Subject:
Message:
x