I år kan du betale medlemskontingenten på Vipps

I år har vi blitt enda mer digitale og dermed gjort det enklere for deg og bedre for miljøet!

Du er med på å spare miljøet om du velger å motta giro elektronisk. KOBBL har besluttet å fjerne medlemsbrosjyren i papir og medlemskortet i plast. Medlemsbeviset finner du i KOBBL-appen eller på Min side. Totalt sett for bransjen utgjør medlemskortet ca. 3 tonn med plast.

I år kan du betale medlemskontingenten på Vipps

Det er flere av våre medlemmer som allerede betaler medlemskontingenten med e-faktura. Vil du også gjøre det kan du gå inn i nettbanken din og velge e-faktura, så vil du få giroen sendt til nettbanken.

Nytt for i år er at du kan betale medlemskontingenten enkelt gjennom Vipps appen ved å laste ned Vipps og huke av for å akseptere og motta regninger og eFaktura under «Profil» i appen.

Årets medlemskontingent forfaller til betaling 15. april. Dette gjelder ikke dersom du eier eller er medeier i en andel i et tilknyttet borettslag. Da blir medlemskontingenten din automatisk dekket via felleskostnadene til borettslaget. For eiere ble dette dekket av felleskostnadene i januar, mens for medeiere kommer det på felleskostnadene i april i 2021.

Medlemsbeviset ditt er tilgjengelig til enhver tid i KOBBL-appen eller på Min side. Medlemsbeviset viser du frem i butikk for å få tilgang til rabatter hos våre samarbeidspartnere.

Medlemsbrosjyren digitalt: På medlemsfordelssidene kan du gjennom hele året se alle dine medlemsfordeler og våre samarbeidspartnere. Her vil avtaler og kampanjer være oppdatert til enhver tid, slik at du får med deg de beste tilbudene og kan spare noen ekstra bonuskroner gjennom ditt medlemskap.

Husk at du automatisk sparer bonuskroner når du handler med et registrert betalingskort hos våre samarbeidspartnere. Du kan registrere dine betalingskort på Min Side (https://minside.bbl.no/KOBBL/).


Name:
Email:
Subject:
Message:
x