Registrering på forkjøpsrettportalen

Ønsker du å motta informasjon om nye boliger på forkjøpsrett direkte i din innboks? Eller ønsker du å melde forkjøpsrett på en bolig direkte på nett?

Da må du først registrere deg på forkjøpsrettsportalen

  1. Skriv inn ditt navn etterfulgt av din e-postadresse.
  2. Dersom vi har registrert opplysningene riktig på deg, så vil du nå motta en e-post. Klikk på lenken i e-posten og opprett ditt eget passord.
  3. Dersom vi ikke har registrert opplysningene riktig på deg må du ta kontakt med oss.
  4. Når profilen er opprettet og du er innlogget får du mulighet til å ta melde forkjøpsrett direkte på den enkelte bolig.

Slik registrerer du deg for ukentlige e-postvarsler om nye boliger på forkjøpsrett

Når du har logget inn kan du opprette filter for e-postvarsling:

  1. Du kan velge å opprette et filter slik at du for eksempel kun får tilsendt boliger fra et spesielt område. Når du har foretatt dine valg, trykk på «Lagre filter» øverst til venstre på siden.
  2. Ønsker du ikke å filtrere kan du trykke på «Lagre filter» direkte. Knappen for å lagre filter finner du til venstre på siden.
  3. Huk av for «Send på e-post» og velg tidsperiode. Trykk deretter på Lagre.
  4. Du skal da få beskjed om at filter er lagret og du vil nå motta én e-post i uka med oversikt over nye boliger på forkjøpsrett.

Mistet bolig på forkjøpsrett?

Har du mistet bolig på forkjøpsrett? - Ikke la det skje igjen; bli medlem av KOBBL i dag!

- Mange boliger utlyses før de blir lagt ut i markedet f.eks. på finn.no, vi anbefaler deg derfor å registrere din egen brukerprofil på forkjøpsportalen og legge inn søkekriterier slik at du blir varslet på e-post med informasjon om nye boliger hver uke.