Om Frøya 1 Borettslag

Velkommen til informasjonsmøte om prosjektet tirsdag 19.10.2021 kl 18:00 i Atico sine lokaler. Adr: Industrivegen 26, 2270 Flisa. 

KOBBL i samarbeid med Solør Hus presenterer leilighetsprosjektet Frøya 1 Borettslag med 18 moderne leiligheter med god standard. Her kan du flytte inn i en lys og praktisk bolig, universelt utformet og tilpasset for eldre, midt i Flisa sentrum. Glem snømåking, plenklipping og vedlikehold, og bo hjemme så lenge som du selv ønsker!

Leilighetene blir fordelt over 4 etasjer i blokk. Heisen tar deg opp til din leilighet, og alle leiligheter får innvendig adkomst. Leilighetene har romslig balkong eller markterrasse, de fleste med gode solforhold. Vannbåren varme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning bidrar til godt inneklima og lave fyringsutgifter. Brann- sikkerheten er ivaretatt ved sentralt brannalarmanlegg og ved at bygget er sprinklet. Alle leilighetene leveres med lukket carport og utvendig sportsbod.

Du får «alt» av servicetilbud i umiddelbar nærhet. Dagligvarebutikker, Stormarkedet og Kaffegata med sine spesialbutikker og kafeer ligger et steinkast unna. Rådhuskinoen og bussterminalen ligger i gangavstand, og Åsnes kommunes nye HDO ligger rett over veien.

Selv om boligene ligger på en av de mest sentrale tomtene på Flisa er området stille og fredelig. Rett utenfor døren er det gode muligheter for en spasertur i grønne omgivelser.

Som eier i Frøya I borettslag vil du i tillegg til din egen bolig også ha tilgang til flotte fellesarealer, både ute og inne. Beboerne disponerer i fellesskap en stor stue med kjøkken. I tillegg er det et stort rom som beboerne selv kan bestemme innredning og bruk av, f.eks. som trimrom eller lignende.

Last ned prospektet her!

Meld din interesse for prosjektet her

Eller ta kontakt med KOBBL på epost adm@kobbl.no, eller tlf 62 82 37 37.

Last ned skjema for kjøpsbekreftelse her
Skjemaet leveres til KOBBL sammen med gyldig finansieringsbevis

Link til boligannonsen på Finn.no