KOBBL Eiendom AS

KOBBL kan Kongsvinger

KOBBL Eiendom as er en frittstående eiendomsmegler samlokalisert med KOBBL (morselskap) i Kongsvinger sentrum.

KOBBL kan Kongsvinger, og vi er markedsledende på salg av borettslagsboliger i byen.

Våre ansatte har høy kompetanse, og ivaretar salgsprosessen fra a til å i egen regi. Vi har som hovedfokus å levere kvalitet i alle ledd, og tilstreber å alltid gjøre hvert enkelt salg så tilfredstillende som overhodet mulig.

KOBBLsystemet

Kanskje har vi allerede kjøper på din leilighet i vårt «system»?

Som navnet tilsier er vi datterselskap av KOBBL og vi har til en hver tid mange borettslagsleiligheter for salg. Slik har det vært i mange, mange år og dette kjenner potensielle kjøpere til. Vi har mange henvendelser direkte hit, og ofte kan vi linke kundene til egnet bolig uten omveier. Ikke alle følger avis og nettannonseringen like tett, og særlig en del godt voksne liker å «handle på gamlemåten» / ringe eller komme innom å se hva vi har for salg.

Selger KOBBL Eiendom kun boliger i borettslag? 

Dette er et spørsmål vi ofte får fra fjern og nær. Svaret er nei!

Vi omsetter også eneboliger, hytter, småbruk, tomter og prosjekterte boliger. Kort sagt alt av eiet bolig, og vi tar gjerne utfordringen med å selge din bolig.

Kontakt oss for et godt tilbud

Ukens bolig

  Innbydende 2-roms med flott utsikt i attraktive Skriverskogen

  Lys og lekker 2-roms leilighet beliggende i populære skriveskogen. Leiligheten er modernisert og oppgradert i nyere tid. Leiligheten ligger på bakkeplan med flott utsikt og svært gode solforhold. Kort veg til barneskole og butikk. Skriverskogen er et meget populært boområdet med gode tur og rekreasjonsmuligheter i nærområdet sommer som vinter. Bybussen går to ganger i timen.


  • Primærrom: 61 m²
  • Boligtype: Leilighet
  • Eieform: Andelsbolig (borettslag)
  • Soverom: 1

  • Prisantydning: kr 1 220 000,-

  • Felleskostn.: kr 3 274,-
  • Fellesgjeld: kr 167 026,-
  • Total: kr 1 387 026,-

  Finnkode: 92654082 Les mer